luni, 1 aprilie 2013

Canta chitara pentru tine

Da, aud sute si mii de melodii de dragoste, toate inchinate acestui sentiment atat de minunat. Un sentiment ce sunt convinsa ca l-ai simtit cel putin o data in viata, fie ca esti tu fetita sau baiat, fie ca esti femeie sau barbat. Sunt convinsa ca ai iubit: colegul de banca, partenerul de joaca, actorul acela frumos cu ochii albastri si patrunzatori, pe Jerry pentru ca mereu reusea sa scape de Tom, si pe parinti.

Acum insa nu vreau sa vorbesc despre tipuri de iubiri, ci despre una singura, aceea intre un barbat si o femeie, aceea in care se daruie si se primeste, aceea in care pasiunea iti spune totul despre celalalt de langa tine doar privindu-l in ochi. 
Asa-i ca si tu ai simtit asta? Si poate ca nici nu era nevoie sa ajungi sa ii intalnesti privirea si deja simteai bataile inimii lui. Poate ca doar gandul spre EL te linisteste sau, din contra, te agita si te framanta.


De multe ori caut in mine raspunsuri, de cum ar arata relatia perfecta, dragostea fara de cusur si cred din ce in ce mai tare ca nu exista. Pentru ca suntem diferiti, pentru ca am crescut in familii cu principii diferite, pentru ca Pamantul e rotund si niciodata nu ii gasesti capatul, pentru ca daca ar fi relatia perfecta nimeni nu si-ar dori-o.

Consider, ca multi altii, ca viata e in asa fel construita incat sa simti... atat bucurii cat si tristeti, iar cu cat esti mai fericit cu atat vei simti mai adanc tristetea, caci depinde intotdeauna marimea vanataii de inaltimea de la care cazi.

Si canta chitara intr-o liniste deplina.. o aud doar eu si inima mea franta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri