sâmbătă, 4 decembrie 2010

Iarna se numara... cititorii

Din pura curiozitate am "plantat", in dreapta, pe acest blog un chestionar. Un lucru aparent banal, insa pentru mine cu mult substrat. 

Am aflat ca va plac atat imaginile cat si melodiile, atat videoclipurile cat si bancurile, va place sa cititi stiri sau horoscopul, va place sa fiti in permanenta la curent cu starea vremii ori va place sa va jucati si sa dati calificative. Cel mai mult insa va plac tema de fundal si temele de discutie. 
E adevarat, v-am obisnuit ca la inceputul fiecarui sezon sa schimb tema, uneori chiar de mai multe ori pe sezon. Sper ca va place si noua tema tot atat de mult, daca nu mai mult.

Temele pe care le dezbat va marturisesc ca uneori sunt motiv de nopti nedormite, incercand sa gasesc un subiect care sa va faca pe voi, prieteni cititori, sa va capteze si sa va rupa de realitatea crunta. E drept ca deseori si eu ma las cuprinsa de furie, de nemultumire, de frustrare sau pur si simplu de ciuda, insa marea majoritate a temelor sunt din inima, o inima exact ca a voastra, care sufera si plange, care rade si danseaza...

Va multumesc inca o data, si nu uitati ca orice parere e binevenita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri