duminică, 10 aprilie 2011

Egali... dar atat de diferiti

Traim in secolul 21, un secol in care pretindem ca femeile sunt egale barbatului, cu aceleasi drepturi si obligatii, aceleasi indatoriri. Insa, cu toate acestea sunt atatea momente in care simt ca diferenta se face atat de dramatic si drastic… nu intotdeauna in favoarea femeilor, ci si deopotriva, a barbatilor. 

De exemplu, intotdeauna o femeie politician va fi criticata, ii vor fi aduse injurii sau i se va critica ori pune la indoiala profesionalismul si capacitatile acesteia. Abia astept ziua in care in Romania va fi pe scaunul de presedinte o femeie (exclus Elena Udrea).
Mergand mai departe, as vrea sa vad o singura femeie care atunci cand iese cu un barbat la cumparaturi nu se asteapta ca acesta sa ii care sacosele pline, care iese la o cafea si nu se asteapta ca acesta sa plateasca nota de plata, care, la intrarea intr-un imobil, nu se asteapta ca barbatul sa ii deschida usa sau sa ii deschida portiera masinii. Si daca nu o faci te felicit, draga mea! Inseamna ca esti o femeie independenta si stii ce iti doresti.

Un barbat va fi intotdeauna sceptic cand va vedea o femeie ocupandu-se de partea electrica din casa, sigurante, becuri, prize… o femeie va fi, de asemenea, sceptica atunci cand va vedea ca un barbat face curatenie, gateste sau calca, siguri fiind ca ea va relua aceeasi treaba facuta de el. 

O femeie intr-un post de conducere e sexy, cel putin asta spun marea majoritate a barbatilor, dar singura conditie e ca aceasta sa nu fie sefa ta!  
Sunt atatea diferente si atatea asemanari intre femei si barbati. Suntem aceeasi si totusi altii…
De un lucru sunt insa convinsa, amandoi iubim, amandoi suferim, amandoi ne dorim fericirea.
Amandoi ne nastem ca sa murim, amandoi traim ca sa iubim.
Egali, dar nu fizic… egali in suflet…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri