marți, 7 mai 2013

Cand femeia plange, societatea evolueaza

Si asa a inceput totul:

  1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descopera pestera.
  2. In pestera este frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.
  3. Copiii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.
  4. De la atata carne, copilul se imbolnaveste. Ea plange. Barbatul descopera agricultura.
  5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina...
  6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa, cu garnitura de boabe verzi fierte, mancata pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
  7. In pestera este curent si umezeala si din cauza asta copiii fac pneumonie si mor. Barbatul construieste mai intai un bordei, apoi o casa din lemn si piatra.
  8. Iarna e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.
  9. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
  10. Femeia se plictiseste de la atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal, incepe sa planga. Barbatul domesticeste calul si inventeaza roata, pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In afara de asta, nimeni n-ar vrea s-o auda iar plangand.
Peste ani... Femeia ar avea asaaaaa... un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca admiratia unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul sa fie sub control... Pentru a nu stiu cata oara in istorie, femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul, Facebook-ul, Twitter-ul...

Fara femei am trai si acum in copac.

Sursa: Reader's Digest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri