joi, 9 februarie 2012

Femeie...

Scopul nostru, ca femei, e sa cautam iubirea, indiferent cat dureaza si cat de greu e sa o gasim, si pentru ea suntem in stare sa facem cele mai neasteptate sacrificii. Cine nu recunoaste cu adevarat ce am spus eu ori se minte, ori e barbat. Din pacate, cele afirmate mai sus nu sunt doar adevarate, dar ne mai si induc pe o cale gresita in ceea ce priveste finalitatea demersului nostru, fiindca de cele mai multe ori e greu sa mentii dragostea decat sa o gasesti.

Traditia romantica ne invata ca Fat-Frumos nu doar exista, dar si ca face tot ce poate - atat cat poate - sa ajunga la noi. Dupa incercari imposibil de grele si suferinte melodramatice, intalnirea cu printul viselor noastre devine posibila, ce uita totusi autorii acestei povesti universale este sa ne spuna ce se intampla dupa ce vrajnicul fecior o cucereste pe-a lui Cosanzeana. Stim ca traiesc fericiti pana la adanci batraneti, dar nu ne spun si cum e cand apar copiii, ce treburi sunt de rezolvat prin casa ori cate rate mai au de platit; pe de alta pare cand incalecau pe-o sa nu existau masini de spalat, aspiratoare, hypermarketuri si, mai ales, nu existau telefoane mobile sa dai cand vrei de Fat-Frumos si sa il rogi sa ia si el cate ceva in drum spre casa.

In concluzie, eu as zice ca de fapt povestea se sfarseste adeseori printr-un divort provocat fie de o aventura a Printesei cu Zeul cel rau, satula de indolentul de barbat cu care a pricopsit-o autorul, fie Printul nostru se trezeste intr-o buna zi ca o fi ea blonda, cu ochii albastri ca raurile cele mai limpezi si alte calitati fizice de necontestat, dar peste deal s-or mai gasi si alte niscaiva fapturi cu vino-ncoace. De aceea trebuie sa fim cinstite cu noi si sa recunoastem ca poate le stim noi pe toate pentru ca suntem femei, dar e clar ca mereu ne intrebam cum sa pastram iubirea odata ce am gasit-o.

"Lovebuzz.ro" - Iulia Verdesz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri