luni, 1 noiembrie 2010

E toamna

A inceput numaratoarea inversa! Doua luni pana la Revelion sau pana la inceputul unui nou an... 
Distractie la orizont, vacante si cadouri... buna dispozitie, rasete de copii, colinde si zapada in mai putin de 2 luni...
Azi... 1 noiembrie... o zi destul de calduroasa in Bacau pentru un sfarsit de toamna, cu soare si un vant ce iti adia pe la urechi fluturandu-ti parul. O zi in care am privit lumea din jur cu alti ochi, mai ingaduitoare si mai vesela decat de obicei. Azi am vazut in jurul meu zambete si bun simt. Am vazut jocuri de copii si zambetele acestora.
Cu castile in urechi am pornit spre cursurile ce de 2 luni imi capteaza toata atentia, privind in jur la peisajul frumos de toamna. Culori calde care contrastau cu cenusiul asfaltului, cerul de un albastru stralucitor si caini inca veseli plecati la plimbare pe bulevardele Bacaului.
Nu vreau sa scriu nimic de rau in aceasta postare, din contra, vreau sa fie una optimista. Mai pot adauga ca in ultima perioada ma incearca o stare usor depresiva, de singuratate si de instrainare de tot ce se intampla in jurul meu, preferand sa ma inchid intr-o lume, oarecum inchipuita de mine, in care totul este frumos, toti oamenii sunt buni si respectuosi si toate pasarile canta...
Inchei aici pentru a nu trece in extrema cealalta, si anume melancolia, dorindu-va un sfarsit de toamna colorat si un inceput de iarna memorabil. Pe curand!

Un comentariu:

  1. Toamna, din cauza ca totul"moare"in jurul nostru, oare de aceea devenim melancolici(aoleu, depresivi?), asa cum este Julia?

    RăspundețiȘtergere

Melodia ta de suflet

Joc

Stiri